fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBrajović čestitao građanima 1.maj

Brajović čestitao građanima 1.maj

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović čestitao je građanima 1. maj, Međunarodni praznik rada, navodeći da Crna Gora dočekuje taj datum sa egzaktnim pokazateljima ekonomskog rasta i unaprijeđenim zakonodavstvom u oblasti unutrašnje trgovine.

„Obilježavajući Praznik rada, prisjećamo se borbe ne samo za radnička, već i za politička prava i slobode. Kao i u svim drugim oblastima, za napredak su potrebni svijest i zrelost društva, razvijene institucije i spremnost ključnih segmenata zajednice da doprinesu boljim uslovima života i rada“, kazao je Brajović.

On je rekao da svi akteri društvenog, političkog, privrednog života, kao i civilno društvo i sindikalne organizacije imaju obavezu da kontinuirano rade na stvaranju sve povoljnijeg ambijenta za nova radna mjesta, a za zaposlene bolje uslove rada, mogućnost usavršavanja i daljeg napredovanja.

„Ovaj Prvi maj Crna Gora dočekuje sa egzaktnim pokazateljima ekonomskog rasta, unaprijeđenim zakonodavstvom u oblasti unutrašnje trgovine koje je važno za veliki broj zaposlenih u ovoj djelatnosti, a čine se napori i za povećanje minimalne cijene rada“, naveo je Brajović u čestitki.
(kraj) mip

Najčitanije