fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBorozan v.d. sekretara Sekretarijata za finansije i ekonomski razvoj Prijestonice

Borozan v.d. sekretara Sekretarijata za finansije i ekonomski razvoj Prijestonice

Cetinje, (MINA-BUSINESS) – Specijalista u oblasti finansija i bankarstva, Savo Borozan imenovan je za vršioca dužnosti sekretara Sekretarijata za finansije i ekonomski razvoj Prijestonice Cetinje.

Borozan je rođen 1976. godine na Cetinju, gdje je završio osnovnu školu i Gimnaziju. Visoko obrazovanje stekao je na Fakultetu za poslovni menadžment – Osnovne i specijalističke studije u oblasti finansija i bankarstva.

„U prethodnom periodu obavljao je dužnost sekretara Sekretarijata za lokalnu samoupravu i društvene djelatnosti, a u Prijestonici Cetinje radio je i kao šef Kabineta gradonačelnika Prijestonice, zamjenik gradonačelnika, samostalni savjetnik I u Upravi lokalnih javnih prihoda, sekretar za kulturu, sport i mlade i savjetnik gradonačelnika za ekonomske odnose i turizam“, navodi se u saopštenju.

Iz Prijestonice Cetinje je saopšteno da je Borozan dvije godine obavljao funkciju poslanika u crnogorskoj Skupštini, a radio je i u bankarskom sektoru u Societe generale Montenegro banci.

„Dodatna iskustva sticao je tokom seminara i obuka, kao što su obuka za mentorstvo za mala i srednja preuzeća u organizaciji Agencije za međunarodnu saradnju – Vlada Japana 2015. godine, Škola za odnose sa javnošću, Škola demokratskog rukovođenja i druge“, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije