fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBiraju kandidate koji mogu doprinijeti ekonomskom oporavku države

Biraju kandidate koji mogu doprinijeti ekonomskom oporavku države

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo kapitalnih investicija pozvalo je sve zainteresovane, koji stručnim kvalifikacijama i profesionalnim odnosom prema obavezama, mogu doprinijeti ekonomskom oporavku države, prvenstveno u djelatnostima iz tog resora, da dostave svoje biografije.

“Ukoliko vidite sebe kao osobu koja stručnim kvalifikacijama i profesionalnim odnosom prema obavezama može dati doprinos ekonomskom oporavku Crne Gore, prvenstveno u djelatnostima iz resora Ministarstva kapitalnih investicija, ne oklijevajte, podijelite vaše želje i ambicije sa nama”, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Iz tog resora su naveli da očekuju kandidate političkih partija, poslovnih udruženja i pojedinaca, svi su dobrodošli i sve prijave će podjednako biti razmotrene.

Email adresa za dostavu kandidatura sa biografijom je: [email protected]

“Birajmo najbolje, jer su samo oni kadri da iznesu ogromno breme obaveza koje su pred nama”, rekli su iz Ministarstva.

Crna Gora se, kako se navodi, nalazi u fazi tranzicije vlasti, od autokratske ka demokratskoj, od partitokratije ka meritokratiji, od zarobljenih ka slobodnim institucijama, od nevoljnog ka ambicioznom pojedincu.

“Uspjeh naše zemlje direktno zavisi od kadra koji će profesionalno, stručno, posvećeno i sa puno entuzijazma i upornosti sprovoditi ekonomske politike koje imaju za cilj sveobuhvatan ekonomski napredak, povećanje zaposlenosti i životnog standarda”, rekli su iz Ministarstva.

Ministarstvo kapitalnih investicija obuhvata poslove državne administracije iz oblasti kapitalnih investicija, svih vidova saobraćaja i transporta, pomorstva, energetike, rudarstva i ugljovodonika, kao i upravljanje i nadzor nad državnim kompanijama iz navedenih oblasti.

“Za uspjeh nam je neophodan najbolji kadar kojeg Crna Gora ima. Birajmo najbolje za najvrednije resurse Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije