fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBijelo Polje odlikuje promišljen i dinamičan razvoj

Bijelo Polje odlikuje promišljen i dinamičan razvoj

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Današnje Bijelo Polje, zahvaljujući odgovornoj politici lokalnog rukovodstva u kontinuitetu, odlikuje promišljen i dinamičan razvoj, usmjeren prevashodno ka unapređenju kvaliteta života građana, ocijenio je predsjednik države, Milo Đukanović.

On je uputio čestitku povodom 3. januara – Dana Opštine Bijelo Polje, njenom predsjedniku Petru Smoloviću, predsjedniku Skupštine Opštine Ernadu Suljeviću, odbornicima i svim građanima, uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

„Bijelo Polje, kao uzoran model Opštine po mjeri privrede na nedovoljno razvijenom sjeveru, započetim, realizovanim i planiranim strateškim razvojnim projektima poput Đalovića pećine i kapitalnog projekta ski centar Bjelasica, postaće prepoznatljiv turističko rekreativni prostor, koji će, integrisan u turističku ponudu sjevera Crne Gore, siguran sam, stati uz bok sa najboljim uzorima upravljanja planinskim destinacijama, koji privlače turiste tokom cijele godine”, naveo je Đukanović.

Prema njegovim riječima, tradicionalno gostoprimstvo i međunacionalni i međuvjerski sklad, po kome je Bijelo Polje prepoznato i zbog koga se u njega dolazi, svojim kvalitetom ostaje neprelazna brana izazovima sa kojima se kao društvo u cjelini susrećemo u ovom veoma nestabilnom vremenu nasrtanja na iskonske vrijednosti građanskog identiteta i državnog integriteta Crne Gore.

“Uvjeren da će se lokalna uprava sa posebnom odgovornošću i u ovom mandatu odnijeti prema snažnoj podršci građana, još jednom vam čestitam praznim i upućujem srdačne pozdrave”, zaključio je Đukanović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

dusko knezevic, atlas grupa, pritvor

Kneževiću potvrđen pritvor

Podgorica, (MINA) - Vanraspravno vijeće Višeg suda predsjedniku Atlas grupe Dušku Kneževiću potvrdilo je...