fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAvion Luxair-a dovezao predstavnike crnogorske dijaspore iz Luksemburga

Avion Luxair-a dovezao predstavnike crnogorske dijaspore iz Luksemburga

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Avion luksemburške avio-kompanije Luxair sletio je jutros na podgorički aerodrom, a putnici su većinom bili predstavnici crnogorske dijaspore u Luksemburgu koji su odlučili da predstojeće praznike provedu u krugu porodice i prijatelja.

Iz Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu je saopšteno da je avion sletio po redu vožnje, u devet sati i 35 minuta.

“Praznična atmosfera i izuzetno dobro raspoloženje se moglo osjetiti kod naših iseljenika, koji sa respektom pozdravljaju saradnju Luxair-a sa Kulturno-informativnim centrom Crne Gore u Luksemburgu, koji je najzaslužniji za otvaranje avio-linija Luksemburg-Podgorica i Luksemburg-Tivat”, navodi se u saopštenju.

Predsjednica Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu, Fetija Kalač, kazala je da dolaskom ovog aviona Luksemburg želi da trajno uspostavi konekciju sa Crnom Gorom.

“Crna Gora je zemlja koja obećava, prava riznica prirodnih ljepota. Ovdje se ne radi samo o avio povezanosti, već o želji da se upozna jedna nova destinacija, njeni ljudi i ono što ima u ponudi. Želim da ovo potraje i nastojaću da održavam dobre odnose sa kompanijom Luxair”, dodala je Kalač.

Avioni kompanije Luxair će letjeti od danas do 6. januara naredne, četvrtkom i nedjeljom.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije