fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAddiko partner malim preduzećima da posluju kao velika

Addiko partner malim preduzećima da posluju kao velika

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Addiko banka omogućila je preduzećima koja od 16. novembra do 15. decembra online apliciraju za kredit u iznosu od 50 hiljada EUR, odluku o kreditu u samo 24 sata, bez obzira na ročnost.

Za ostale iznose kredita i ročnosti, banka u redovnom procesu odluku donosi do 48 sati, što je, kako navode, svakako jedan od najbržih procesa odobravanja biznis kredita na domaćem tržištu.

Iz Addiko banke su saopštili da je kompanijama potreban jednostavan i brz pristup izvorima finansiranja, kako bi rasle i razvijale se.

„Addiko banka, kao specijalista za brze kredite, pronašla je efikasna rješenja za ostvarenje njihovih ciljeva i ambicija, sa finalnim ciljem uspostavljanja dugoročnog i održivog kreditnog poslovanja“, navodi se u saopštenju.

Finansiranjem osnovnih i obrtnih sredstava, banka pomaže malim preduzećima da ostvare svoje planove usmjerene na rast i razvoj poslovanja. U pravcu dodatnog poboljšanja korisničkog iskustva, klijentima je omogućeno da putem veb platforme apliciraju za kredite, bez odlaska u filijalu.

Addiko banka je značajno unaprijedila proces odobravanja kredita, tako da pozajmice odobrava brzo i jednostavno za klijente koji ispunjavaju kriterijume, bez finansijske dokumentacije, u roku od maksimum 48 sati.

Direktorica Sektora za poslovanje s privredom i malim i srednjim preduzećima, Aleksandra Mitrović, kazala je da je Addiko banka na tržištu prepoznata po brzom i jednostavnom kreditnom procesu.

„Iskustvo nam pokazuje da ovakva brzina klijentima puno znači, jer im omogućava da u saradnji sa nama uvijek znaju na čemu su, kao i da li u ostvarenju svojih i ličnih i poslovnih planova mogu sa sigurnošću da se oslone na nas. Ovaj pristup, ne samo da unapređuje iskustvo korisnika, već stvara temelje za dugoročan i uspješan odnos povjerenja banke i klijenata“, smatra Mitrović.

Brzina, jednostavnost i pouzdanost jesu ključne karakteristike rada banke sa klijentima, ali pored toga, set pogodnosti za domaće privrednike, koji ostvaruju prilikom dobijanja ovih kredita, omogućava im da nastave svoje poslovne aktivnosti bez većih odlaganja, te malim preduzećima da posluju snažno kao i velika.

„Želja da našim klijentima pružimo odličnu podršku u gotovo realnom vremenu su svakako jedno od naših ključnih obilježja. Inovativna interna rješenja koja smo razvili omogućila su značajno ubrzanje i pojednostavljivanje procesa odobravanja kreditnih proizvoda, što za posljedicu ima rast zadovoljstva klijenata“, dodala je Mitrović.

Ona je navela da u roku od jednog minuta oni dobijaju informaciju da li su kandidati za dalju proceduru ili ne.

„Predano nastavljamo s inovacijama naših procesa, kako bismo u kontinuitetu mogli unapređivati komfor koji imaju u iskustvu sa Addiko bankom“, saopštila je Mitrović.

Dodatne prednosti koje izdvajaju ovu ponudu od ostalih uključuju i fiksnu kamatnu stopu za rok otplate do 60 mjeseci, uz mjenice kao sredstvo obezbjeđenja, bez dodatnih troškova za procjenu nekretnine i troškova upisa hipoteke i polise osiguranja nepokretnosti.

Addiko banka, prema riječima njenih predstavnika, putem ovog kanala odobrava kredite za obrtna sredstva, revolving kredite i dozvoljeni minus – overdraft, kako bi im omogućila efikasnije upravljanje njihovim poslovanjem, mogućnost da brzo i lako prošire asortiman svojih proizvoda i usluga, kao i da na zahtjeve svojih klijenata i kupaca odgovore pravovremeno i na najbolji način.

Sve što je potrebno je da klijent pristupi veb stranici Addiko banke i izabere preliminarnu online ponudu, u kojoj je dovoljno da unese iznos kredita, matični broj kompanije i kontakt telefon.

Više detalja o brzim kreditima za preduzeća i svim pogodnostima dostupno je na veb sajtu Addiko banke, kao i putem kontakt centra na broj 19990, svakog radnog dana od osam do 19 sati i subotom od osam do 13 sati.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije