fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAddiko online kredit s minimalnom kamatom

Addiko online kredit s minimalnom kamatom

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Addiko banka svim novim klijentima omogućava da podignu kredit do 500 EUR, a kroz 11 mjeseci vrate svega 501 EUR.

“Svi novi klijenti, koji tokom ove kampanje odluče da apliciraju za gotovinski kredit, pored najboljih mogućih uslova na tržištu, klikom na službeni veb sajt Addiko banke odgovor dobijaju za svega tri minuta. Minimalan iznos kredita je 250 EUR, a maksimalan 500 EUR. Rok otplate je do 11 mjeseci”, navodi se u saopštenju banke.

Pored izuzetne prilike da dođu do dodatne gotovine i prevaziđu trenutne izazove u kućnom budžetu uz samo jedan EUR kamate, klijenti zahtjev mogu podnijeti bez dokumentacije i bez obaveze prenosa zarade.

Direktor Sektora za razvoj proizvoda i poslove zastupanja u osiguranju, Veselin Radulović, kazao je da je ovo jedinstvena prilika da građani mogu podići Addiko kredit praktično bez kamate i riješe neke situacije u svakodnevnom životu s lakoćom.

„Željeli smo da budućim klijentima izađemo u susret i na pravi način im ukažemo na prednosti saradnje s Addiko bankom, a to je proizvod po mjeri klijenata, brzi i jednostavan, toliko brz da smo ga i nazvali kredit na klik“, naveo je Radulović.

Atraktivna ponuda važi za kreditne zahtjeve podnesene isključivo online putem.

Svi propratni troškovi su besplatni.

Više informacija može se naći na linku https://webkredit.addiko.me/webkredit/mn/kreditni-kalkulator/posebnaponuda

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Unija slobodnih sindikata

Odlukom Vlade spriječeno dalje osipanje kadra Instituta

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Odlukom Vlade da isplati jednokratnu novčanu pomoć radnicima Instituta „Simo Milošević“,...