fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAddiko odobrava kredit u roku od pola sata ili vraća prvu ratu

Addiko odobrava kredit u roku od pola sata ili vraća prvu ratu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Addiko banka je pokrenula jedinstvenu akciju za sve pojedince, Addiko kredit od 30 hiljada EUR uz preliminarno odobrenje do 30 minuta ili im vraća prvu ratu.

„Klijenti koji podnesu zahtjev za Addiko kredit u iznosu od 30 hiljada EUR, imaju šansu da im banka vratiti prvu ratu kredita, ukoliko ne ispuni obećanje u vidu preliminarnog odobrenja kredita u roku od pola sata“, navodi se u saopštenju.

Specijalna akcija, kojom Addiko banka želi da potvrdi vrijednosti koje promoviše, a to su u prvom redu brzina i jednostavnost, počela je 20. marta i trajaće do 30. aprila.

„Pravo učešća imaju sva punoljetna fizička lica koji su rezidenti Crne Gore, a koja u navedenom periodu apliciraju za Addiko gotovinski kredit, a koji bude odobren u skladu s važećim uslovima banke i realizovan do 20. maja“, navodi se u saopštenju.

Direktor sektora za razvoj proizvoda i poslove zastupanja u osiguranju, Veselin Radulović, kazao je da klijenti danas očekuju brzo i jednostavno korisničko iskustvo, ono koje će im omogućiti ostvarenje njihovih želja i potreba bilo kad i bilo gdje.

„Upravo to je misija Addiko banke, da im život učinimo lakšim i to na brz i efikasan način! Oni klijenti koji podnesu zahtjev za gotovinski kredit od 30 hiljada EUR, dobiće od nas preliminarnu odluku u roku od pola sata. Ukoliko se dogodi da kredit bude realizovan, a mi ne postignemo obećano vrijeme, Addiko će im vratiti prvu ratu kredita”, objasnio je Radulović.

Klijenti zahtjeve za kredit od 30 hiljada EUR mogu predati u poslovnici ili onlajn, putem website-a Addiko banke.

„Službenci banke će obrađivati kreditne zahtjeve od ponedjeljka do petka, od osam do 16 sati, a vrijeme za donošenje preliminarne odluke počinje da se mjeri nakon završenog intervjua sa klijentom“, navodi se u saopštenju.

Detaljni pravilnik akcije nalazi se na web stranici https://www.addiko.me/, a dodatne informacije mogu se dobiti direktno u poslovnicama banke i putem kontakt centra na broj 19990, svakog radnog dana od osam do 19 sati i subotom od osam do 13 sati.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...