fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAbazović: Sabirati uspjehe i prihode sa novih dionica i izletišta

Abazović: Sabirati uspjehe i prihode sa novih dionica i izletišta

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Premijer Dritan Abazović čestitao je Dan Opštine Andrijevica uz nadu da će se svake naredne godine sabirati uspjesi i prihodi od novih dionica, staza i izletišta.

Abazović je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, čestitku uputio predsjedniku Opštine Željku Ćulafiću, predsjedniku lokalnog parlamenta Mladenu Đukiću, odbornicama i svim građanima.

„Čestitam vam Dan opštine, kada se sa pijetetom sjećamo neustrašivih učesnika ustanka i oslobođenja Andrijevice u Drugom svjetskom ratu, sa osjećanjem odgovornosti prema budućim generacijama i željom da nastavimo trasirati put jednakih šansi za sve građane Crne Gore”, navodi se u čestitki.

Abazović je saopštio da u lokalnoj samoupravi imaju iskrene partnere koji žele najbolje svom kraju i državi.

“Stoga ne sumnjam da ćemo svake naredne godine sabirati uspjehe i prihode od novih dionica, staza i izletišta”, dodao je Abazović.

Prema njegovim riječima, strateške tačke na kojima počiva budući progres privrede Andrijevice ogledaju se u ulaganju u infrastrukturne projekte kojima treba čvršće i šire povezati Andrijevicu sa drugim gradovima, zatim daljem razvoju turizma, poljoprivrede, savjesnijem korišćenju hidro, šumskog i ruralnog potencijala, kao i boljoj valorizaciji masiva Komova.

“Kao i do sada, nastaviću iskreno da se zalažem da oslobodimo potencijal sjevera, koji zahtijeva punu iskorišćenost, ali i zaslužuje veću brižnost, te vam još jednom najiskrenije čestitam Dan Opštine”, poručio je Abazović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Jovović: Predstojeća sezona bi trebalo da nadmaši prethodnu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Predstojeća ljetnja turistička sezona bi, prema bukingu i rezervacijama hotelskih kapaciteta,...

Sjutra je Vaskrs

Dalas u polufinalu