fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAbazović: Na korak smo od otvaranja novog turističkog tržišta

Abazović: Na korak smo od otvaranja novog turističkog tržišta

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crna Gora je na korak od otvaranja novog turističkog tržišta, saopštio je potpredsjednik Vlade, Dritan Abazović, na sastanku sa predstavnicima jedne od najvećih avio-kompanija u Saudijskoj Arabiji.

„Na korak smo od otvaranja novog turističkog tržišta za Crnu Goru“, rekao je Abazović na sastanku.

Abazović je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, kazao da su pripreme za narednu turističku sezonu u toku i da Crna Gora vjeruje u još jednu rekordnu sezonu.

Abazović je istakao da Crna Gora nastoji otvoriti nova turistička tržišta i horizonte, a da je saradnja sa Flynas, u tom smilu, od izuzetnog značaja, jer otvara dosad neotkriveno tržište za Crnu Goru.

Govoreći o tome, Abazović je podsjetio da imamo izuzetno dobru saradnju i iskustvo sa Air Astana, putem koje je prethodne sezone u Crnu Goru došlo 26 hiljada turista iz Kazahstana.

Predstavnici saudijske avio-kompanije su bili izvršni direktor Flynas, Stafan Magier, potpredsjednik Flynas, Abdulillah Al Eidi i regionalni menadžer Flynas, Mehmed Caymaz.

Oni su upoznali Abazovića sa njihovom državom, potencijalima, težnjama i ambicijom u traženju novih turističkih destinacija, napominjući da su u prethodnim godinama otvorili puno novih, egzotičnih turističkih tržišta za svoje klijente i da su spremni uspostaviti direktne avio letove za Crnu Goru.

Sastanku su prisustvovali izvršni direktor Aerodroma Crne Gore, Goran Jandreoski, član Odbora direktora te institucije, Eldin Dobardžić i savjetnik potpredsjednika Vlade, Filip Adžić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije