fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAbazović: Investicija koja će generisati stotine novih radnih mjesta

Abazović: Investicija koja će generisati stotine novih radnih mjesta

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Podgorica zaslužuje veliki i novi šoping centar nalik evropskim gradovima, rekao je premijer Dritan Abazović na otvaranju BIG Fashion dodajući da je to investicija koja će generisati stotine novih radnih mjesta.

U saopštenju iz Vlade su podsjetili da je BIG Fashion, koji je kao dio BIG CEE grupe, u februaru preuzeo najveći šoping mol u Crnoj Gori.

Abazović je najavio nove investicije u više crnogorskih gradova.

“Danas je veliki dan, stigao je BIG fashion. Ovo je prva velika izraelska investicija u Crnoj Gori, koja će promijeniti lice Podgorice”, rekao je Abazović.

On je kazao da se radi o investiciji koja će generisati stotine novih radnih mjesta u Podgorici, ali i više crnogorskih gradova.

“Svi ljudi koji su željni fer biznisa su dobrodošli u Crnu Goru. To važi za naše prijatelje iz Izraela, to važi za naše prijatelje iz ciljelog svijeta. Želimo da promovišemo zdrave investicije i zdravu ekonomiju, kako bi omladina pronašla radna mjesta u Crnoj Gori i kako bi ona izgledala ljepše i bolje”, rekao je Abazović.

On je zaključio da Podgorica zaslužuje veliki i novi šoping centar nalik velikim evropskim gradovima, napominjući da će nastaviti da bude nosilac dobrih vijesti, razvoja Crne Gore i velikih pozitivnih promjena.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Omladinci ubjedljivi na Malti

Podgorica, (MINA) - Omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore upisala je i drugi trijumf u...