fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAbazović: Crne Gore nema bez zdravog biznisa

Abazović: Crne Gore nema bez zdravog biznisa

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Jedino fer biznis može od Crne Gore da napravi vrlo uspješnu državu koja može velikim koracima da korača prema EU i da stvara društvo blagostanja, ocijenio je potpredsjednik Vlade, Dritan Abazović.

„Crne Gore nema bez zdravog biznisa. Ovo je zemlja velikih mogućnosti i neiskorišćenih šansi“, kazao je Abazović na otvaranju svečane dodjele nagrada najuspješnijim menadžerkama/ima i preduzetnicama/ima za prošlu godinu.

Abazović je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, naveo da je to pravo mjesto da se pošalje poruka da je Crnoj Gori potrebno da fokus sa pogrešnih tema okrene na prave, tema kojima se bavi savremeni svijet, kao što su investicije, inovacije, digitalizacija, mobilnost, napredak, zdravi turizam i ekologija.

„Svima koji rade fer biznis u Crnoj Gori treba reći hvala. Svima koji plaćaju poreze i dažbine, čuvaju kredibilitet sistema, finansijsku održivost i čine mogućim da Crna Gora ide naprijed“, rekao je Abazović.

On je ocijenio da će uručene nagrade biti podsticaj za sve dobitnike da još više i bolje rade u korist Crne Gore i sopstvenih biznisa.

„Raduje me što među dobitnicima ima puno žena. One su pravi upregaoci jedne nove, moderne i razvijene Crne Gore. Neka uspije Crna Gora, neka uspije biznis“, rekao je Abazović.

Organizator svečane dodjele nagrada bila je Asocijacija menadžera Crne Gore, a pod pokroviteljstvom Vlade.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije