fbpx
NaslovnicaGlavna vijestSNP: Zna se koji će kadrovi predstavljati našu partiju u vladi

SNP: Zna se koji će kadrovi predstavljati našu partiju u vladi

Podgorica,(MINA) – Odluka Glavnog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) da ta stranka krene u pregovore oko formiranja manjinske vlade, potvrdila je jedinstvo i stabilnost partije, saopšteno je iz SNP-a.

Iz te stranke su kazali da se u tu priču nije krenulo “iznebuha” i da se zna kako i na koji način će nova vlada biti formirana i koji kadrovi će predstavljati SNP.

Iz SNP-a je saopšteno da je u sklopu redovnih aktivnosti podgoričkog odbora te partije, u Podgorici održan sastanak predstavnika mjesnih odbora sa područja Glavnog grada, kojem je prisustvovao predsjednik partije Vladimir Joković sa saradnicima.

Navodi se da članstvo i simpatizeri SNP-a 25 godina imaju jasan i otvoren odnos ali pitanja i pojašnjenja nikada nije dosta.

“Posebno u aktuelnom trenutku, kada je naša partija na udaru političkih protivnika ali i pojedinih članova i simpatizera koji nisu dovoljno upoznati sa situacijom”, kaže se u saopštenju.

Odluka Glavnog odbora da krene u pregovore oko formiranja manjinske vlade, potvrdila je, kako se dodaje, jedinstvo i stabilnost SNP-a i “utrla put za dalje djelovanje na tom planu”.

Iz SNP-a su kazali da su prethodno Izvršni odbor Odbora SNP-a Glavnog grada i Odbor, dali punu podršku rukovodstvu da SNP uđe u pregovore oko manjinske vlade, ocjenjujući da je to jedini mogući i ispravni način za izlazak iz trenutne političke krize.

“U ovu priču nije se krenulo iznebuha. Zna se kako i na koji način će nova Vlada biti formirana, ko će je činiti i koji kadrovi će predstavljati SNP. I za podršku zakonima koji budu predlagani, postoji dovoljna većina”, navodi se u saopštenju.

SNP pita zašto Demokratski front i Demokrate ne bi podržali zakone o lustraciji, o porijeklu imovine, o popisu, izborne zakone kojima bi se prečistili birački spiskovi i omogućili fer i demokratski izbori.

“Za te “projekte” nijesu potrebni glasovi DPS-a”, dodaje se.

Sa sjednice je, kako se navodi, poslata poruka da rukovodstvo partije ima punu podršku članova i simpatizera za nastavak priče oko manjinske vlade i učešća SNP-a u njoj.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije