fbpx
NaslovnicaCovid19Ugostiteljski objekti ostaju zatvoreni samo u Nikšiću i Šavniku

Ugostiteljski objekti ostaju zatvoreni samo u Nikšiću i Šavniku

Podgorica, (MINA) – U svim opštinama u Crnoj Gori, osim u Nikšiću i Šavniku, o sjutra će biti dozvoljen rad ugostiteljskim objektima, predviđeno je novim epidemiološkim mjerama.

U Kolašinu, Baru, Mojkovcu, Bijelom Polju, Podgorici, Andrijevici, Pljevljima, Beranama, Ulcinju i Cetinju biće otvorene samo bašte ugostiteljskih objekata, dok će u Gusinju, Plavu, Petnjici, Herceg Novom, Budvi, Danilovgradu, Žabljaku, Tuzima, Rožajama, Tivtu, Plužinama i Kotoru, biti dozvoljen rad i u unutrašnjosti objekata.

U skladu sa epidemiološkom situacijom, u Nikšiću i Šavniku ugostiteljski objekti ostaće zatvoreni.

I dalje je na snazi zabrana izvođenja muzičkog programa uz učešće pjevača i muzičara, kao i emitovanje muzike uživo, korišćenjem elektroakustične opreme i bilo kakvo izvođenje muzičko-scenskog programa.

Svi ugostiteljski objekti moći će da rade od sedam do 21 sat.

Novim mjerama se, do 21 sat, dozvoljava rad privrednih društva i preduzetnika koji se bave trgovinom neprehrambenih proizvoda i pružanja usluga u svim opštinama u Crnoj Gori, osim u Nikšiću i Šavniku gdje važi zabrana rada.

U skladu sa epidemiološkom situacijom u Kolašinu, Baru, Mojkovcu, Bijelom Polju, Podgorici, Andrijevici, Pljevljima, Beranama, Ulcinju i Cetinju zabranjen je rad tržnih centara, štandova, tezgi, priređivača igara na sreću, privrednih društava i preduzetnika koji pružaju usluge u fitnes centrima i teretanama.

Rad ovih djetalnosti dozvoljen je u Gusinju, Plavu, Petnjici, Herceg Novom, Budvi, Danilovgradu, Žabljaku, Tuzima, Rožajama, Tivtu, Plužinama i Kotoru.

Najčitanije