fbpx
NaslovnicaCrna GoraPrava Crna Gora nije adresa za rušenje bilo kojeg dijela vlasti

Prava Crna Gora nije adresa za rušenje bilo kojeg dijela vlasti

Podgorica, (MINA) – Prava Crna Gora (PCG) nije i neće biti adresa za rušenje bilo kojeg dijela vlasti, saopšteno je večeras nakon sjednice Predsjedništva te partije dodajući da su potpuno posvećeni dijalogu i kompromisu.

Kako je saopšteno, PCG vjeruje da je dijalog jedino rešenje.

“Naročito svjesni kompleksnosti prirode parlamentarne većine, što nas sve zajedno obavezuje na dodatnu zrelost, stabilnost i odgovornost”, kaže se u saopštenju.

Navodi se da ta PCG podržava uključenje predstavnika manjina u parlamentarnu većinu, što, kako su rekli, vide kao demokratski iskorak.

“Ali samo kao širenje postojeće većine u Parlamentu, a nikako kao temeljnu promjenu postojeće. Sve drugo bila bi prevara građana i najgrublje kršenje izborne volje”, dodaje se u saopštenju.

PCG navodi da neće povući niti jedan potez koji bi mogao poći naruku Demokratskoj partiji socijalista, a, kako su rekli, učestvovanje u destabilizaciji nove vlasti je svakako to.

PCG navodi da su potpuno posvećeni dijalogu i kompromisu u okviru parlamentarne većine i poručuju da neće biti partner u rušenju bilo kojeg dijela nove vlasti sa “organizovanim kriminalom i njegovim satelitima”.

Iz PCG su rekli da će uvijek biti partner za dogovor, jer ih na to, kako su kazali, obavezuje veličanstvena prošlogodišnja pobjeda.

“A svim sadašnjim i budućim inicijatorima destruktivne i rušilačke politike prema bilo kojem dijelu nove vlasti, poručujemo da PCG nije i neće biti adresa za to“, navodi se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije