fbpx
NaslovnicaCrna GoraOsumnjičenima za ubistvo policajca zadržavanje do 72 sata

Osumnjičenima za ubistvo policajca zadržavanje do 72 sata

Podgorica, (MINA) – Tužilac u podgoričkom Višem državnom tužilaštvu saslušao je osumnjičene za ubistvo policijskog službenika Milutina Lekovića i odredio im zadržavanje do 72 sata.

Iz Uprave policije je ranije saopšteno da je kao direktni izvršilac krivičnog djela identifikovan L.H. (43) iz Albanije, dok su sa njim bili L.H. (49) i N.H. (67), takođe albanski državljani.

Oni se terete za krivično djelo teško ubistvo počinjeno na svirep i podmukao način na štetu službenog lica u vršenju službene dužnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i ekplozivnih materija a u vezi sa krivičnim djelom nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Iz policije su kazali da Albanija potražuje L.H. (43) zbog krivičnih djela ubistvo sa umišljajem i pokušaj ubistva u vezi sa krivičnm djelom nezakonito posjedovanje vatrenog oružja i municije.

Albanija potražuje L.H.(49) na nacionalnom novou od prošle godine zbog krivičnog djela ubistvo s umišljajem, zavjera u pokušaju u vezi sa krivičnm djelom nezakonito posjedovanje vatrenog oružja i municije.

“N.H. se potražuje na nacionalnoj osnovi od prošle godine zbog krivičnih djela prijetnja”, kaže se u saopštenju.

Najčitanije