Naslovnica Crna Gora Nikolić: Okupljanje dijela opozicije na lažiranju istraživanja

Nikolić: Okupljanje dijela opozicije na lažiranju istraživanja

Podgorica, (MINA) – Podaci sa terena i sva relevantna istraživanja koja Demokratska partija socijalista (DPS) kontinuirano sprovodi potvrđuju stabilnu podršku toj stranci i apsolutnu dominaciju na sljedećim izborima, rekao je portparol Miloš Nikolić.

On je upozorio da su pojedini mediji i političke partije počeli sa objavljivanjem lažnih istraživanja koja ukazuju da sukob u opoziciji ne postoji i da podrška DPS navodno nije stabilna i da bi ” vlast u Crnoj Gori mogla da se promijeni”.

“Navikli smo da ih nemoć tjera u ovakve manipulacije ali je ovo novi stepen pokazivanja slabosti kada se svi zajedno kriju iza ovakvih lažnih istraživanja”, poručio je Nikolić.

On je kazao da za četiri godine nijesu uspjeli da promijene pristup, već aktiviraju dežurnog regionalnog tumača sa iskustvom izmišljanja istraživanja koji se već iskazao u Crnoj Gori uoči prethodnih parlamentarnih izbora.

“I tom prilikom prezentovao istraživanje za koje nije znao ko ga je radio, kada i za čiji račun, te da je samo zamoljen da ga predstavi, što je i saopštio u razgovoru sa novinarima”, podsjetio je Nikolić.

Nikolič je poručio da ponavljanje lažnih podataka neće promijeniti realnost i stvarne podatke sa terena kojih se oni plaše.

Najčitanije