fbpx
NaslovnicaCrna GoraPrimljene četiri osobe sa lakšim povredama

Primljene četiri osobe sa lakšim povredama

Podgorica,(MINA) – U Opštu bolnicu u Pljevljima primljene su rano jutros četiri osobe sa lakšim povredama, od kojih je jedan policajac, saopštio je dežurni ljekar na hiruškom odjeljenju, Ernes Gadžo.

On je kazao da su te osobe primljene u bolnicu nakon demonstracija na mostu Đurđevića Tara, zbog usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovjesti.

„Nakon obavljenog pregleda, kod policajca je dijagnostifikovano nagnječenje grudnog koša, bez preloma rebara“, rekao je Gadžo.

Prema njegovim riječima, kod jednog učesnika dijagnostifikovano je nagnječenje kuka i nosne kosti bez preloma, dok su dvojica imali nagnječenje lijevog grudnog koša, takođe bez preloma.

On je kazao da je pacijentima data terapija i da su svi pušteni kući, jer nije bilo nikakvih indikacija zbog kojih bi morali da provedu noć u bolnici.

„S obzirom na to da sam skoro 30 godina u ovom poslu i da dežurstva znaju da budu dosta teška i naporna, ovo dežurstvo je bilo poprilično mirno“, zaključio je Gadžo.

Najčitanije

Perčobić preuzeo dužnost u ZZZ-u

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Novoizabranom vršiocu dužnosti direktora Zavoda za zapošljavanje (ZZZ), Davidu Perčobiću, dužnost...