fbpx
NaslovnicaCrna GoraU istrazi ubistva Ilića postignut napredak

U istrazi ubistva Ilića postignut napredak

Podgorica, (MINA) – U istrazi ubistva Mila Ilića iz Podgorice, koje se dogodilo u ponedeljak u blizini autobuske stanice u Glavnom gradu, u veoma kratkom roku postignut je određen napredak, saopšteno je iz Uprave policije.

Policijski službenici su, u koordinaciji i po nalogu tužilaštva, preduzeli mjere i radnje na rasvjetljavanju tog događaja i došli su do fotografija i snimka na kojem je za sada nepoznata muška osoba.

Sumnja se da je ta osoba, na čijem identifikovanju policija preduzima intenzivne aktivnosti, izvršil krivično djelo ubistvo na štetu M.I.

Ubistvo Ilića dogodilo se oko 16 sati i 30 minuta, u ulici Oktobarske revolucije u Podgorici, kada je za sada nepoznata osoba prišla oštećenom M.I. i u njegovom pravcu ispalila više hitaca iz vatrenog oružja od kojih je on preminuo.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je na licu mjesta izvršio uviđaj zajedno sa policijskim službenicima.

„Policijski službenici, u koordinaciji i po nalogu nadležnog tužioca, preduzimaju mjere i radnje na identifikovanju pomenute osobe, koja se nalazi na fotografijama i snimku, kao i utvrđivanju svih činjenica u cilju potpunog rasvjetljavanja događaja“, kaže se u saopštenju.

Iz policije su zamolili građane da ukoliko neko prepozna osobu sa fotografija i snimka to saopšti policiji pozivom na broj 067/184-840 ili na besplatni broj 122, najbližoj policijskoj stanici ili na drugi način.

Građani saznanja o toj osobi policiji, pozivom na te brojeve, mogu saopštiti i anonimno.

Najčitanije

Nastavljen progres u okviru MIDAS 2 projekta

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Svjetska banka (SB) će odobriti produženje trajanja MIDAS 2 projekta za...