fbpx
NaslovnicaCrna GoraPutevi suvi, vidljivost ponegdje smanjena

Putevi suvi, vidljivost ponegdje smanjena

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća uglavnom po suvim putevima, a vidljivost je mjestimično smanjena, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).

Iz AMSCG su upozorili na moguće sitnije odrone na dionicama koje prolaze kroz usjeke i savjetovali vozačima da vožnju prilagode uslovima i stanju na putu.

Na regionalnom putu Đurđevića Tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina, saobraćaj je obustavljen za sva vozila zbog odrona.

Na magistralnom putu M-2, dionica Poda – Berane i Ribarevine – Poda, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 12 i od 14 do 17 sati, zbog rekonstrukcije. Mimo tih termina saobraća se nazmjenično jednom trakom.

Na regionalnom putu R-19 Mateševo – Andrijevica, na lokaciji prevoj Trešnjevik, saobraćaj je od osam do 11 i od 13 do 16 sati totalno obustavljen za sve vrste vozila, zbog asfaltiranja.

Saobraćaj na magistralnom putu M-2, na dionici Lepenac – Ribarevine, zbog rekonstrukcije je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a moguća je i povremana obustava ne duža od 30 minuta.

Na magistralnom putu M-3, dionica Šćepan Polje –Nikšić, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na naizmjenični na mjestima presvlačenja asfalta.

Saobraćaj je sa dvosmjernog na naizmjenični promijenjen na regionalnom putu R-29 Bar-Kamenički most–Krute, zbog rekonstrukcije.

Na magistralnom putu Nikšić-Vilusi I faza, na dijelu puta Nikšić-Kuside, saobraćaj je zbog rekonstrukcije promijenjen sa dvosmjernog na naizmjenični.

Vozila na na magistralnom putu M-6, na dionici Šavnik-Kruševice-Jasenovo Polje, saobraćaće naizmjenično zbog asfaltiranja.

Na magistralnom putu Lipci-Kotor, na lokalitetu Ljuta, od osam do 11 sati biće promijenjen saobraćaj sa dvosmjernog na naizmjenični na mjestima radova.

Privremeno je promijenjen režim saobraćaja sa dvije na jednu saobraćajnu traku na mjestu radova na bulevaru Peka Dapčevica u Podgorici, na dionici od Katoličke crkve do kružnog toka kod Lukoil pumpe.

Promijenjen je režim saobraćaja od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije