fbpx
NaslovnicaServisne informacijePutevi suvi, oprezno zbog odrona

Putevi suvi, oprezno zbog odrona

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća uglavnom po suvim putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).

Oni su upozorili da su mogući sitniji odroni na putevima pored klisura i usjeka i savjetovali opreznu vožnju.

Na regionalnom putu Đurđevića Tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina, saobraćaj je obustavljen za sva vozila zbog odrona.

Na magistralnom putu M-2 na dionicama Poda – Berane i Ribarevine – Poda saobraćaj će biti obustavljen od devet do 12 i od 14 do 17 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Na regionalnom putu R-19 Mateševo – Andrijevica, na lokaciji prevoj Trešnjevik, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na naizmjenični, od sedam do 19 sati, zbog asfaltiranja puta.

Na magistralnom putu M-3 dionica Šćepan Polje –Nikšić saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na naizmjenični na mjestima presvlačenja asfalta.

Saobraćaj je sa dvosmjernog na naizmjenični promijenjen na regionalnom putu R-29 Bar-Kamenički most–Krute, zbog rekonstrukcije.

Na magistralnom putu Nikšić-Vilusi, na dijelu puta Nikšić-Kuside, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a povremeno je totalno obustavljen ne duže od 15 minuta.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Bijelo Polje-Barski Most, granični prelaz Dobrakovo, saobraćaj je na mjestima radova promijenjen sa dvosmjernog na naizmjenični.

Na magistralnom putu Nikšić-Vilusi I faza, lokalitet Vukov most, zbog radova je promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Promijenjen je režim saobraćaja od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta.

Na magistralnom putu M-3 dionica Jasenovo Polje –Vir lokacija Brezovi Doli, radi snimanja TV serije Tvrđava saobraćaj će biti povremeno obustavljan, ne duže od 15 minuta.

Na magistralnom putu M-6, dionica Žabljak – Šavnik od tunela Ivica i u zahvatu sela Virak, Pošćenski kraj, Bukovica, Provalija i Grabovica saobraćaj se obustavlja za sva vozila ne duze od 15 minuta, od šest do 20 sati, zbog snimanja reklamnog spota.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Mandić čestitao Međunarodni dan mira

Podgorica, (MINA) - Mir je temelj svakog napretka, a očuvanje stabilnosti u regionu prioritet,...