fbpx
NaslovnicaCrna GoraKnežević: Imaćemo najbolji rezultat u Podgorici

Knežević: Imaćemo najbolji rezultat u Podgorici

Podgorica, (MINA) – Demokratska narodna partija (DNP) će na izborima u Podgorici, koji su zakazani za 29. septembar, nastupiti sa tradicionalnim koalicionim partnerima, kazao je lider te stranke Milan Knežević, dodajući da je uvjeren da će taj savez ostvariti najbolji izborni rezultat.

Iz DNP-a je saopšteno da je u četvrtak održana sjednica podgoričkog odbora te stranke, koja je označila i formalni ulazak u predizbornu kampanju za izbore u Podgorici.

“Tokom tog sastanka prisutnima se obratio Knežević i potvrdio da će DNP na izborima nastupiti sa tradicionalnim koalicionim partnerima, iskazujući čvrsto uvjerenje da će taj savez ostvariti najbolji rezultat na izborima”, kaže se u saopštenju.

Iz DNP-a su rekli da su, za razliku od mnogih “sezonskih pojava” na političkoj sceni prethodnih godina, pokazali i dokazali da se drže principa i date riječi i da su zbog toga uspješno prošli probu vremena.

“DNP i koalicija Za budućnost Crne Gore ostaju otvoreni za najširu koaliciju koja bi branila rezultate iz 2022. kada je Demokratska partija socijalista ubjedljivo poražena, ali ne pristajemo da budemo taoci borbe koja sa odvija ovih dana u nekim strankama, a odnosi se na besmisleni trku ko će biti nosilac liste”, kaže se u saopštenju.

Iz DNP-a su rekli da će, dok se drugi utrkuju u sopstvenim redovima, rezultati pokazati da su najjači u Podgorici.

“Jer građani znaju ko ih nikad nije iznevjerio i nije podredio njihov interes vječitom interesu fotelja”, dodaje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Mako uspješan na plivačkom mitingu u Sarajevu

Podgorica, (MINA) - Plivači podgoričkog kluba osoba sa invaliditetom Mako nastup na međunarodnom paraplivačkom...