fbpx
NaslovnicaCrna GoraPolitikaSekulović se pridružio kampanji Evropskog Jevrejskog udruženja

Sekulović se pridružio kampanji Evropskog Jevrejskog udruženja

Podgorica, (MINA) – Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović pridružio se kampanji Evropskog Jevrejskog udruženja (EJA) Not On My Watch, povodom Međunarodnog dana sjećanja na žrtve Holokausta.

“Na današnji dan sjećamo se svih žrtava Holokausta, najvećeg organizovanog ispoljavanja zla u istoriji čovječanstva, ali i odajemo počast svakoj žrtvi i podsjećamo se koliko ideološka zaslijepljenost može da izopači čovjeka i proizvede neslućene patnje”, rekao je Sekulović.

Kako su saopštili iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) na Tviteru /Twitter/, Sekulović je kazao da je ovaj dan ujedno i opomena jer “zlo u ljudima nije pobijeđeno i ta se borba vodi vječno”.

On je rekao da tu borbu svi pojedinačno vode sa sobom, kao i da se moraju truditi da stvaraju društveni ambijent koji će biti ispunjen ne samo ličnom, nego i slobodom drugih, poštovanjem drugog i drugačijeg od sebe.

“Borba za slobodu, demokratiju i ljudska prava mora biti dio naših života da bismo izdržali trenutna i buduća iskušenja i ostali na putu humanosti”, saopštio je Sekulović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

vremenska prognoza

Vremenska prognoza: Danas pretežno sunčano, do 25 stepeni

Podgorica, (MINA) - U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, sa najvišom dnevnom...