fbpx
NaslovnicaCrna GoraVujović: Na sceni sprega Abazovića i bivšeg Demokratskog fronta

Vujović: Na sceni sprega Abazovića i bivšeg Demokratskog fronta

Podgorica, (MINA) – Premijer Dritan Abazović, četiri dana pred izbore, koristi državne resurse za predizborne svrhe što je nedopustivo, smatraju u Socijaldemokratskoj partiji (SDP).

Generalni sekretar te stranke Ivan Vujović kazao je da građani Crne Gore svjedoče još jednoj razmjeni najtežih optužbi između aktuelnih političkih saveznika u kojoj se ne biraju sredstva za bolju poziciju u susret izborima.

Vujović je istakao da je nedopustivo da premijer u tehničkom mandatu koristi državne resurse za predizborne svrhe i to samo četiri dana prije izbora.

“Nevjerovatna je količina zloupotreba za kojima se spremno poseći sa ciljem manipulisanja i rasturanja i ono malo od institucija što nam je ostalo, sve u cilju političkog marketinga”, rekao je Vujović.

On je naveo da nema sumnje da je na sceni sprega Abazovića i bivšeg Demokratskog fronta koja, prema ocjeni Vujovića, suštinski svih ovih godina besprekorno funkciniše.

Kako je Vujović rekao, to izgleda kao koordinirana paraobavještajna akcija protiv lidera Pokreta Evropa sad Milojka Spajića, “za koju je sam kriv jer je sam odlučio s kim će se u kolo hvatati”.

“Ono što je građanima važno poručiti je da ako ova ekipa sjutra zajedno sastavi vlast, četiri godine ćemo gledati haos, zloupotrebu institucija i obavještajne igre”, kaže se u saopštenju.

Navodi se da Evropa neće doći sjutra, “a kamoli sad” i da će Crna Gora biti država propuštenih prilika, dok će građani dnevno gledati igrokaze i međusobna optuživanja na temu ko je veći kriminalac.

“Crnoj Gori je potrebna ozbiljna i stabilna a ne trač politika. Potreban nam je evropski put koji su nam namjerno zaustavili da bi nam servirali Vučićeve balkanske saveze, i u skladu sa tim i političke manire, odnosno sveopšti neukus, koji nam se dnevno servira na javnoj sceni”, kazao je Vujović.

On je pozvao građane da dobro razmisle kako bi mogla da izgleda vlast u Crnoj Gori.

“I da biraju SDP jer smo garant stabilnosti, ozbiljnosti i nastavka evropskog puta Crne Gore”, rekao je Vujović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Omladinci ubjedljivi na Malti

Podgorica, (MINA) - Omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore upisala je i drugi trijumf u...