fbpx
NaslovnicaCrna GoraVučurović: Podrška DF-a biće presudna za pobjedu Milatovića

Vučurović: Podrška DF-a biće presudna za pobjedu Milatovića

Podgorica, (MINA) – Demokratski front (DF) će u drugom krugu predsjedničkih izbora snažno podržati kandidata Pokreta Evropa sad (PES) Jakova Milatovića, što će biti presudno za njegovu pobjedu, kazao je poslanik DF-a Jovan Vučurović.

On je poručio da će da kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović biti poražen 2. aprila biti poražen od Milatovića.

„Svi ti džepovi podrške, na koje računa Đukanović, su odavno prazni i on odlazi u političku prošlost“, rekao je Vučurović.

On je ocijenio da će podrška Đukanoviću u drugom krugu biti još manja iako, kako je naveo, računa na dolaske ljude iz dijaspore, kao i proteklih decenija.

„DF će u drugom krugu snažno podržati Milatovića, što je uostalom poručio i Andrija Mandić, i to će biti presudno da kandidat PES-a pobijedi i da dođe do konačnog poraza Đukanovića“, naveo je Vučurović u saopštenju.

On je kazao da je DF bio najbrojniji i najvažniji faktor pobjede nad DPS-om 30. avgusta 2020. godine i da će presudno uticati i na pobjedu nad Đukanovićem 2. aprila.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...