fbpx
NaslovnicaCrna GoraVeljović: Značajni rezultati u borbi protiv šverca cigareta

Veljović: Značajni rezultati u borbi protiv šverca cigareta

Podgorica, (MINA) – Crnogorska policija u proteklih godinu je postigla značajne rezultate u borbi protiv šverca cigareta, saopštio je njen direktor Veselin Veljović i dodao da ne postoje podaci koji upućuju na sumnju da iza toga stoji država.

Veljović je na pitanje novinara šta je u proteklom periodu urađeno povodom šverca cigareta na teritoriji Crne Gore, rekao da su za godinu u toj oblasti postigli značajne rezultate, akcije i zaplijene, koje su se mjerile milionima EUR.

“Ovo pitanje, zajedno sa Upravom carina i drugim nadležim organima, budno pratimo i držimo pod velom profesionalne pažnje u svakodnevni aktivnostima“, rekao je Veljović na konferenciji za novinare povodom godinu otkad je imenovan za direktora Uprave policije.

On je kazao da ne postoji nijedan podatak niti informacija u policiji, niti drugim organima, koji upućuju na sumnju da iza šverca cigareta stoji država.

“Ukoliko bude indicija i osnova sumnje za takve tvrdnje, sprovešćemo istragu bez obzira o kome se radi i zajedno sa tužiocem dovesti tu priču do profesionalnog epiloga”, poručio je Veljović.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije