fbpx
NaslovnicaCrna GoraVDT naložilo obdukciju tijela ubijenih u Bijelom Polju

VDT naložilo obdukciju tijela ubijenih u Bijelom Polju

Podgorica, (MINA) – Više državno tužilaštvo (VDT) u Bijelom Polju naložilo je obdukciju tijela M.M i J.M. u cilju utvrđivanja okolnosti pod kojima je nastupila smrt, saopšteno je iz VDT-a.

Oni su kazali da su u petak oko 22 sata, dežurnu državnu tužiteljku VDT-a u Bijelom Polju, službenici tamošnjeg Odjeljenja bezbjednosti (OB) obavijestili da su u mjestu Sokolac poginuli M.M. i J.M.

Državna tužiteljka je danas sa službenicima OB Bijelo Polje i Forenzičkog centra izvršila uviđaj užeg i šireg lica mjesta.

Kako se dodaje, tom prilikom izuzeti su tragovi koji će biti predmet vještačenja u Forenzičkom centru u Danilovgradu.

„Naložena je obdukcija tijela M.M i J.M. u cilju utvrđivanja okolnosti pod kojima je nastupila smrt. Prilikom vršenja uviđaja konstatovano je da su M.M i J.M. ubijeni upotrebom vatrenog oružja“, kaže se u saopštenju.

Dodaje se da se po nalogu državne tužiteljke preduzimaju mjere i radnje u cilju utvrđivanja indentiteta učinioca krivičnog djela i njegovog pronalaska.

„Nakon prikupljanja dokaza od značaja za utvrđivanje okolnosti pod kojima se događaj desio i nakon utvrđivanja identiteta učinioca javnost će biti blagovremeno obaviještena“, navodi se u saopštenju VDT-a.

Oni su dodali da je izviđaj u toku.

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policija još tragaju za A.B. osumnjičenim da je sinoć u bjelopoljskom selu Sokolac ubio dvije osobe.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Sainc pobijedio u Meksiku

Podgorica, (MINA) - Vozač Ferarija Karlos Sainc pobjednik je Velike nagrade Meksika, 20. trke...