fbpx
NaslovnicaCrna GoraUskršnje igrarije oduševile mališane i roditelje

Uskršnje igrarije oduševile mališane i roditelje

Podgorica, (MINA) – Agencija Memento marketing i komunikacije je u podgoričkom šoping molu Delta City, organizovala Uskršnje igrarije, veselo tematsko druženje za djecu.

Mališani su u subotu učestvovali u, kako je saopšteno, takmičarskim igrama i kreativnim radionicama, a specijalno za ovu priliku organizatori su pripremili i iznenađenje koje je oduševilo i mališane i roditelje: velikog zeca u korpi, izrađenog od balona.

Veliki broj mališana učestvovao je i u pratećim sadržajima koje su pripremili organizatori i Cineplexx.

Menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento, Danijela Knežević, kazala je da su uživali u druženju sa mališanima i svi zajedno pokazali koliko je lijepo kada se njeguje timski duh i fer igra.

„Takmičari su se odlično snašli u igrama, a zabavili su se i svi koji su navijali za njih. Interesovanje je bilo toliko da smo program morali da produžimo za čitavih četrdeset minuta, kako bismo pružili priliku svima koji su željeli da se oprobaju u igrama”, rekla je Knežević.

U igri Balonasta potraga za jajima pobijedila je ekipa koju su činili Mia Savović, Mia Marsenić i Danilo Vukićević, dok su u Trkama veselih zečića najspretniji bili Danilo Marjani, Lena Bojović, Jovana Janković, Andrej Rajović, Sergej Kan Stanković i Lana Bracović. U finalnoj trci veselih zečića najbrža je bila Lana Bracović.

Mališane je kroz program vodio tim agencije Memento i Animatori Zabavljatori.

Najčitanije