fbpx
NaslovnicaCrna GoraURA da prihvati jedinstvenu listu opozicije

URA da prihvati jedinstvenu listu opozicije

Podgorica, (MINA) – Potpredsjednik Demokratske Crne Gore Dragan Krapović apelovao je na Građanski pokret URA da prihvati jedinstvenu listu opozicije, kako se ne bi rasipali glasovi na izborima 30. avgusta.

On je u razgovoru za Dan istakao da je veoma važno da se glasovi ne rasipaju.

Krapović je kazao da kao direktni učesnik sastanka opozicionih partija, može da posvjedoči da su svi predstavnici opozicije dali sve od sebe da dođe do dogovora i zajedničke liste.

„Iako URA nije prihvatila jedinstvenu listu, oko koje su se svi ostali subjekti saglasili, pozivam ih da još jednom, radi opozicionih birača koji to očekuju, preispitaju takav stav i podrže jedinstvenu opozicionu listu“, naveo je Krapović.

On je rekao da vjeruje da za to ima šanse, posebno ako se zna da je upravo URA bila organizator sastanka o jedinstvenom nastupu opozicije.

Prema riječima Krapovića, potpuno je jasno da ako nema URA-e, nema ni Demosa, a samim tim ni jedinstvene liste, a onda nema ni Demokrata kao partije građanske profilacije.

„Samo ako smo svi zajedno, biračima neće biti važne naše političke i programske razlike sa nekim partijama, već naše jedinstvo. Zato još jednom apelujem na Građanski pokret URA da prihvati jedinstvenu opozicionu listu, jer je to najbolji način za rušenje trulog režima“, kazao je Krapović.

Kako je rekao, ukoliko ne prihvate jedinstvenu listu, doći će do rasipanja glasova.

„Na predstojećim izborima odlučivaće dva mandata i ne bi bilo dobro da se ta dva mandata prospu samostalnim nastupom Građanskog pokreta URA“, kazao je Krapović.

Najčitanije

institut simo milosevic

Rakčević spreman da državi proda akcije Instituta Igalo za pet miliona

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Privrednik Žarko Rakčević, koji je i jedan od manjinskih akcionara Instituta...