fbpx
NaslovnicaCrna GoraPodgoričanin ubio suprugu i sina, pa izvršio samoubistvo

Podgoričanin ubio suprugu i sina, pa izvršio samoubistvo

Podgorica, (MINA) – Penzionisani službenik Uprave policije M.D. (51) iz Podgorice ubio je suprugu V.D. (49) i sina starog 12 godina, a potom izvršio samoubistvo.

Iz Uprave policije su saopštili da se tragedija dogodila sinoć jedan sat nakon ponoći, u Podgorici, u Trebinjskoj ulici.

»Prema podacima sa kojima za sada Uprava policije raspolaže, sumnja se da je motiv izvršenja tog djela akumulirano stanje uzrokovano zdravstvenim stanjem člana porodice, dječaka koji je lišen života«, navodi se u saopštenju.

Iz policije su rekli da je na licu mjesta državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici izvršio uviđaj, uz sudjelovanje vještaka balističke struke i službenika podgoričkog Odjeljenja bezbjednosti.

Kako su naveli, M.D. je bio penzionisani službenik Uprave policije, dok je V.D. bila prosvjetni radnik.

Iz policije su rekli da je, prema za sada raspoloživim informacijama, pištolj koji je korišćen kao sredstvo izvršenja tog djela bio u privatnom posjedu.

»Na licu mjesta su pronađena još dva komada vatrenog oružja, za koja će pripadnici policije utvrditi da li su bila u legalnom posjedu«, kaže se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Pezer i Obradović najbolji u Draževini

Podgorica, (MINA) – Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Mesud Pezer i Anđela Obradović iz Srbije,...