fbpx
NaslovnicaCrna GoraSupruga predsjednika Vlade otvorila diplomatski Božićni bazar

Supruga predsjednika Vlade otvorila diplomatski Božićni bazar

Podgorica, (MINA) – Jasminka Krivokapić, supruga premijera Zdravka Krivokapića, otvorila je danas humanitarni diplomatski Božićni bazar, koji je organizovao Međunarodni klub žena Crne Gore.

Ona je, kako je saopšteno iz Vlade, zahvalila Međunarodnom klubu žena, ambasadama u Crnoj Gori, kao i svim privrednicima, humanistima i volonterima koji su učestvovali u akciji.

Krivokapić je poručila da veliki ljudi čine velika djela, a ta djela, kako je kazala, ostaju zauvijek upamćena i kroz njih žive.

„U ovo teško vrijeme, kada smo svi pogođeni pandemijom, Međunarodni klub žena je, uz pomoć ambasada, još jednom pokazao svoju humanost i pomaže onima kojima je to najpotrebnije”, kazala je Krivokapić.

Ona je zamolila sve prisutne da minutom ćutanja odaju poštu preminulima od posljedica koronavirusa.

“Neka najradosni hrišćanski praznik rođenja Isusa Hrista, ispuni nasa srca ljubavlju, duh spokojem, a tijelo zdravljem“, poručila je Krivokapić.

Ona je zahvalila svim učesnicima Bazara što su se odazvali u tolikom broju.

„Nadam se da ćemo se češće sjećati onih kojima je to najpotrebnije. Neka ova manifestacija bude početak svih naših dobrih djela, neka osvijesti našu ljudskost, i da uvijek, koliko god smo u mogućnosti, pomognemo jedni drugima i ne zaboravimo taj osećaj za bližnjeg“, navela je Krivokapić.

Ona je, kako je saopšteno iz Vlade, nakon zvaničnog otvaranja Diplomatskog bazara obišla štandove i donirala sredstva u vidu kupovine nacionalnih proizvoda.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije