fbpx
NaslovnicaCrna GoraSNP slavi 26 godina postojanja

SNP slavi 26 godina postojanja

Podgorica, (MINA) – Socijalistička narodna partija (SNP) spremna je da, uz podršku članova i rastuće povjerenje biračkog tijela, nastavi u novu epohu svog razvoja i da, sa novim mladim snagama, stvara bolji život za građane Crne Gore, saopšteno je iz te stranke.

Iz SNP-a su to kazali povodom 26 godina postojanja stranke i, kako su naveli, nepokolebljive istrajnosti i posvećenosti borbi za prava građana i građanki Crne Gore.

“Uz podršku svojih članova i rastuće povjerenje biračkog tijela, naša partija je spremna da nastavi u novu epohu svog razvoja i djelovanja i da, sa novim mladim snagama, stvorimo bolji život za sve naše građane, bez podjela i diskriminacija, po bilo kojoj osnovi”, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je SNP porodica slobodnih ljudi, koji od samog početka žele da svaki građanin Crne Gore živi životom dostojnim čovjeka.

“Veliko hvala svim našim članovima i simpatizerima koji su ostali privrženi ideji koja nas je sve okupila i koji su, uprkos svim teškoćama, ostali dio naše porodice”, kazali su iz SNP-a.

Oni su istakli da je SNP, od osnivanja 1998. godine, kontinuirano težio da se izbori za demokratsku Crnu Goru, u kojoj će vlast biti smjenjiva i odgovorna građanima.

“Hrabrošću, odlučnošću i napornim radom svojih članova i simpatizera, nasa partija je prošla razne faze, saveze i koalicije, da bi danas bila stabilan, pouzdan i poželjan partner svim političkim snagama koje se bore za dobrobit svih građana”, naveli su iz SNP.

Kako su kazali, uprkos izazovima koje su prošli, nijesu dopustili da išta uzdrma vjeru u svjetliju budućnost.

“Ponosni na dosadasnji pravi put, ostajemo posvećeni ostvarivanju osnovnih političkih principa, kao što je borba za obespravljene, za radnike i penzionere”, poručili su iz SNP.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Mladi da se prijave za kamp o prevenciji diskriminacije i govora mržnje

Podgorica, (MINA) - Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD 2) pozvao...