fbpx
NaslovnicaCrna GoraSNP: DPS i Vuković izgubili dodir sa realnošću

SNP: DPS i Vuković izgubili dodir sa realnošću

Podgorica, (MINA) – Najava potpredsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Ivana Vukovića da će tužiti sudije Upravnog suda koje su utvrdile da je početkom jula nezakonito izabran za gradonačelnika Podgorice, pokazuje da su on i ta stranka izgubili dodir sa realnošću, smatraju u Socijalističkoj narodnoj partiji (SNP).

Iz podgoričkog Odbora SNP-a pozvali su Vukovića da se dostojanstveno odnese prema zvaničnom stavu jedne sudske instance i da, kako su rekli, ne uzurpira funkciju gradonačelnika Podgorice.

“Da su DPS i Vuković, kao potpredsjednik ove partije, izgubili kompas i dodir sa realnošću pokazuje i današnja najava sad već bivšeg gradonačelnika Podgorice da će tužiti sudije Upravnog suda koji su njegov ponovni izbor za gradonačelnika proglasili nezakonitim”, kazali su iz SNP-a.

Oni su dodali da su još u julu ukazivali na to da se radi o nezakonitoj i spornoj odluci Skupštine Glavnog grada, kao i na probleme koji će se pojaviti.

Kako su naveli iz SNP-a, DPS i njegovi eksponenti brutalnom kampanjom nastavljaju da napadaju sve koji se usude da urade nešto što im ne ide u prilog, pa su tako sada na red došle i sudije Upravnog suda.

“Pozivamo Vukovića da se dostojanstveno i ljudski odnese prema onome što je zvaničan stav jedne sudske instance, da ne uzurpira funkciju gradonačelnika Podgorice i da se pomiri sa činjenicom da će izgubiti izbore u Glavnom gradu 23. oktobra”, kaže se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije