fbpx
18 C
Podgorica
September 26, 2022.
NaslovnicaCrna GoraRovčanin: Učestvovaćemo u radu Odbora ako to učini i ostatak opozicije

Rovčanin: Učestvovaćemo u radu Odbora ako to učini i ostatak opozicije

Podgorica, (MINA) – Demokrate će učestvovati u radu Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva, pod uslovom to učini i ostatak opozicije, saopštili su iz te partije, navodeći da pri tome ne misle na Demokratski front (DF).

Portparol Demokrata Nikola Rovčanin kazao je da će ta stranka, u skladu sa dogovorom sa međunarodnom zajednicom, učestvovati u radu Odbora.

„Pod uslovom da većinski dio opozicionih članova Odbora, odnosno ostatak opozicije, učestvuje u radu Odbora“, rekao je Rovčanin agenciji MINA.

On je istakao da pri tome ne misle na DF „koji se ovih dana služi političkim trikovima prijeteći neučešćem u radu Odbora, a istovremeno ne podnoseći ostavke na članstvo u Odboru.“

„Lideri DF-a će uzeti učešća u radu Odbora zato što su prethodno preuzeli obavezu da podrže Plan Branimira Gvozdenovića, kojeg su Demokrate srušile Briselskim planom. Zato nervoza kod oba ekstremna pola naše političke pozornice“, tvrdi Rovčanin.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije

damjanović

Damjanović: Biće teško definisati budžet za narednu godinu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministar finansija Aleksandar Damjanović očekuje da će parlament jednoglasno usvojiti rebalans...