fbpx
NaslovnicaCrna GoraRezultat izbora garancija da je sačuvana državna vlast

Rezultat izbora garancija da je sačuvana državna vlast

Podgorica, (MINA) – Rezultat izbora u Nikšiću garancija je da je sačuvana državna vlast i stabilnost parlamentarne većine, ocijenio je nosilac liste Mir je naša nacija – Ne damo Nikšić, Momo Koprivica.

On je kazao da je Demokratska Crna Gora pojedinačno najjača partija nove parlamentarne većine u lokalnom parlamentu u Nikšiću.

„Ovaj izborni rezultat je garancija da je sačuvana državna vlast, stabilnost parlamentarne većine, stabilnost zakonodavne i izvršne vlasti“, rekao je Koprivica.

Prema njegovim riječima, izborni rezultati govore da je još jednom afirmisana i potvrđena velika pobjeda od 30. avgusta prošle godine, ali i dat impuls za stabilnost državne vlade.

Koprivica je kazao da je koalicija Mir je naša nacija, koja okuplja građanske, progresivne i umjerene snage, doživjela najveći rast podrške.

„Čast mi je što smo oslobodili Nikšić od kriminalnih hordi. Sve smo ih savladali, pobijedili i devastirali hrabrošću, mudrošću, osmjehom i olovkom, na miran i dostojanstven način“, naveo je Koprivica.

On je rekao da se desila još jedna ubjedljiva pobjeda nad Demokratskom partijom socijalista.

„Pored svih pritisaka i tenzija sa kojima smo se suočavali, a koje su širili oni koji nemaju ni programe ni projekte, uspjeli smo da savladamo sve te prepreke. Pobijedio je mir i dostojanstveni odgovor svih građaNa Nikšića“, kazao je Koprivica.

Prema njegovim riječima, rezultatom koji su ostvarili su dokazali da takmičenje idejama, projektima i programima daje rezultate.

Liderka pokreta „Ne damo Nikšić“ Gordana Radović kazala je da je danas potvrđena pobjeda sa avgustovskih izbora.

„Ovaj rezultat je velika odgovornost prema svima koji su nam dali povjerenje“, navela je Radović.

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...