fbpx
NaslovnicaCrna GoraRadulović objavio spisak igrača za utakmice protiv Litvanije i Mađarske

Radulović objavio spisak igrača za utakmice protiv Litvanije i Mađarske

Podgorica, (MINA) – Selektor A reprezentacije Crne Gore u fudbalu Miodrag Radulović, objavio je spisak igrača za utakmice protiv Litvanije i Mađarske u grupi G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Na spisku Radulovića za utakmice u Podgorici i Budimpešti nalazi se 27 igrača.

Pozvani su: golmani: Milan Mijatović (Borac Banja Luka, BIH), Danijel Petković (Kišvarda, Mađarska), Filip Đukić (Hvidovre, Danska); odbrambeni igrači: Stefan Savić (Atletiko Madrid, Španija), Žarko Tomašević (Astana, Kazahstan), Adam Marušić (Lacio, Italija), Risto Radunović (FCSB, Rumunija), Igor Vujačić (Rubin, Rusija), Marko Vukčević (Varaždin, Hrvatska); Andrija Vukčević (Huarez, Meksiko), Miloš Milović (Navbahor, Uzbekistan), Marko Tući (Gangvon, Južna Koreja), Slobodan Rubežić (Aberdin, Škotska).

Vezni igrači: Vladimir Jovović (Jablonec, Češka), Marko Janković (Karabag, Azerbejdžan), Miloš Raičković (Aktobe, Kazahstan), Stefan Lončar (Debrecin, Mađarska), Driton Camaj (Kišvarda, Mađarska), Edvin Kuč (Balkani, Kosovo), Vladan Bubanja (Lokomotiva, Hrvatska.

Napadači: Stevan Jovetić (Olimpijakos, Grčka), Stefan Mugoša (Inčon junajted, Južna Koreja), Milutin Osmajić (Preston, Engleska), Nikola Krstović (Leće, Itallija), Dušan Bakić (Dinamo Minsk, Bjelorusija), Viktor Đukanović (Hamarbi, Švedska).

Radulović je rekao da Crna Gora u utakmicama protiv Litvanije i Mađarske želi da zahvaljujući dobroj igri dođemo do pozitivnih rezultata.

“Dueli sa kvalitetnim protivnicima, Mađarskom koja je do sada bila dominantna u našoj grupi i Litvanijom koja je u drugoj polovini kvalifikacija ostvarila odlične rezultate, pružaju nam priliku za nadigravanje ali i osvajanje novih bodova”, rekao je Radulović, objavljeno je na sajtu Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG).

On je kazao da je Crna Gora u prvoj utkamici sa Mađarskom odigrala veoma dobro ali da nažalost, nije uspjela da osvoji više od jednog boda.

Radulović je naveo da je Litvanija na neki način dužnik rešprezentaciji Crne Gore u ovim kvalifikacijama, jer su u Kaunasu njegovi izabranici ostali bez dva boda u posljednjim sekundama.

“Zbog svega što se desilo u pomenute dvije utakmice, ali i naših takmičarskih ambicija, želimo da kvalifikacije završimo sa dvije pobjede, da uvećamo bodovni saldo i vidimo za šta će nam to biti dovoljno na kraju ovog ciklusa”, rekao je Radulović.

Reprezentacija Crne Gore pripreme za mečeve sa Litvanijom i Mađarskom počinje u nedjelju, 12. novembra treningom na glavnom terenu Trening kampa FSCG.

Utakmica Crna Gora – Litvanija igra se u četvrtak, 16. novembra na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 20 sati i 45 minuta. Tri dana kasnije, 19. novembra u 15 sati, na stadionu Ferenc Puškaš u Budimpešti Crna Gora će igrati protiv Mađarske.

Nakon šest odigranih utakmica Crna Gora se nalazi na trećem mjestu sa osam osvojenih bodova. U grupi G prva je Mađarska sa 14, a druga Srbija sa 13 bodova.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Elektroprivreda šampion, kolo prije kraja obezbijedila trofej

Podgorica, (MINA) - Šahisti nikšićke Elektroprivrede pobjedom protiv Herceg Novog, kolo prije kraja Premijer...