fbpx
NaslovnicaGlavna vijestSpajić: Pozivam tužilaštvo i nadležne da ispitaju sve

Spajić: Pozivam tužilaštvo i nadležne da ispitaju sve


Podgorica, (MINA) – Nosilac izborne liste Pokreta Evropa sad (PES), Milojko Spajić poručio je da je spreman da odgovara do kraja života ukoliko je bilo šta nelegalno uradio i pozvao nadležne da pokrenu postupak kad se dokaže da su pojedini lažno uzbunjivali javnost i namještali afere.

Spajić je reka da je napad svih na PES samo odraz snage te partije. “Napadajte lažima mi smo samo jači, a vi samo ličite na stari režim”.

“Pozivam tužilaštvo i sve nadležne organe da uvijek sve ispitaju, i da odgovaram i do kraja života ukoliko sam bilo šta nelegalno uradio. Istovremeno ih pozivam da pokrenu postupak kad se dokaže da su pojedini lažno uzbunjivali javnost i namještali afere ljudima”, kazao je Spajić u izjavi dostavljenoj agenciji MINA.

On je istakao da je projekat koji su iz PES-a spominjali prije tačno godinu, sada i spreman, navovodeći da će Montenegro Business District biti lociran na Ćemovskom polju.

“To će biti posebna biznis zona na tri kvadratna kilometra koja će okupiti najveće svjetske kompanije i obezbijediti zaposlenje za hiljade naših građana sa prosječnim platama preko hiljadu EUR, po uzoru na svjetske metropole, kao što su La Defense u Parizu, City u Londonu itd”, naveo je Spajić.

On je rekao da su takvi projekti potrebni Crnoj Gori i da će se PES baviti samo tim temama i da se neće obazirati na političarenja i podmetanje lažnih afera naših nesrećnih političkih oponenata.

“Kad smo digli zarade, srušili su Vladu.
Sad kad najavljujemo da dižemo i penzije i zarade i pravimo projekte – pokušavaju da nas drugi put diskvalifikuju, i da vas ubijede da je prije Spajića i Evrope sad sve bilo sjajno i da smo mi glavni problem cijele Crne Gore, tako da ako nas ne bude – da će opet sve biti sjajno”, kazao je Spajić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije