fbpx
NaslovnicaCrna GoraOtkazan sastanak Krapovića sa hrvatskim ministrom

Otkazan sastanak Krapovića sa hrvatskim ministrom

Podgorica, (MINA) – Ministar odbrane Dragan Krapović nije se danas sastao sa hrvatskim kolegom Ivanom Anušićem u Tivtu, kako je bilo planirano.

To je Vijestima potvrdio Krapović.

“Informisan sam ranije još da će biti samo nekoliko sati večeras u Crnoj Gori, u formatu izaslanika premijera Andreja Plenkovića, i da se potpredsjednik Vlade Hrvatske i ministar odbrane Anušić raduje susretu drugom prilikom”, rekao je Krapović.

Na pitanje da li je tačno da je sastanak otkazan zbog njegovih izjava o ploči u Morinju, brodu Jadran, Prevlaci, kako su objavili neki mediji u Crnoj Gori, Krapović je odgovorio da nije ulazio u to da li ima nešto iza toga.

“Ne ulazeći u razlog, istakao sam spremnost i zadovoljstvo za skorijim susretom. Iskoristio sam priliku da još jednom, u ime Ministarstva odbrane i svoje lično, uputim čestitke povodom Dana Hrvata u Crnoj Gori”, rekao je Krapović, prenosi portal Vijesti.

Na sajtu hrvatskog Ministarstva odbrane piše da je sastanak Krapovića i Anušiča bio zakazan za danas u Tivtu, u hotelu Regent Porto Montenegro, u 11 sati.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Radulović: Radimo puteve u svakom kraju

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Plav će do kraja avgusta dobiti rekonstruisanu raskrsnicu vrijednu 300 hiljada...
Auto moto savez, AMSCG, stanje na putevima

Putevi suvi