fbpx
NaslovnicaCrna GoraPolitikaBogdanović: Vlada radila u službi tuđih interesa

Bogdanović: Vlada radila u službi tuđih interesa

Podgorica, (MINA) – Odlazeća Vlada potrošila je svoje vrijeme zato što je radila u službi tuđih interesa, ocijenio je generalni sekretar Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandar Bogdanović.

Bogdanović je, na Opštinskoj izbornoj konferenciji DPS-a u Mojkovcu, kazao je da je Vlada samo potvrdila ono što su iz DPS-a sugerisali i govorili 30 godina.

On je, kako su kazali iz DPS-a, naveo da se mirnom tranzicijom vlasti, pružila šansa i onima koji su se 30 godina borili da dođu na poziciju izvršne vlasti.

„Upravo tom mirnom tranzicijom vlasti pokušali smo da dođemo do određene kohabitacije i pružimo šansu onima koji su nastupili nakon odlaska sa vlasti DPS-a i njenih tradicionalnih koalicionih partnera“, rekao je Bogdanović.

On je ocijenio da odlazeća Vlada da nije ostvarila nijedan rezultat u bilo kojoj sferi svog djelovanja.

„Obećali smo da će ta Vlada pasti, što je možda tada djelovalo nemoguće i na nivou fikcije u koju mnogi naši članovi i birači nijesu vjerovali”, rekao je Bogdanović.

On je poručio da su u DPS-u ranije govorili da ova i ovakva vlada ne može da opstane i da je neophodno da se skrati vrijeme propadanja države.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije