fbpx
NaslovnicaCrna GoraBečić: Sve što se rodi na obmani i prevari, mora da se...

Bečić: Sve što se rodi na obmani i prevari, mora da se sruši

Podgorica, (MINA) – Sve što se rodi na antidemokratskim principima, obmani i prevari, mora da se sruši kao kula od karata, poručio je lider Demokrata Aleksa Bečić tokom protesta u Nikšiću.

Građani su se večeras okupili u Nikšiću protestujući protiv najavljenog formiranja manjinske vlade i, kako su poručili, izdaje izborne volje građana.

Bečić je, obraćajući se okupljenima, kazao da su protesti nikad masovniji i dostojanstveniji, a da je “njihova manjinska vlada nikad klimavija”.

“Sve ono što se rodi na antidemokratskim principima i obmani i prevari, mora da se sruši kao kula od karata, jer nama toga ko narod može izdati, pobijediti i izdaju sprovesti”, istakao je Bečić, prenosi portal Vijesti.

Prema riječima Bečića, da su Demokrate hjele da koaliraju sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), uradile bi to direktno, bez posrednika.

“Oni kažu da se žrtvuju za nas i Crnu Goru, da hoće da nas pomire sa DPS-om. Da im poručim u moje i vaše ime – da smo htjeli u DPS, otišli bismo direktno, da nas niko ne vodi za ruku. Da smo htjeli da koaliramo sa DPS-om, otišli bismo sami, jer smo mnogo poželjniji, jači i moćniji“, naveo je Bečić.

On je poručio da se ne smije dozvoliti “opasan presedan” da, kako je kazao, neko ko ima dva odsto podrške vlada cijelom Crnom Gorom.

„Ne damo da se vrati otimačina, rasprodaja, degradacija, kriminal i korupcija. Ne damo ovu djecu i njihovu budućnost”, poručio je Bečić.

Protestu su prisustvovali i poslanici Demokrata Boris Bogdanović, Momo Koprivica i Vladimir Martinović, kao i ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić.

Koprivica je rekao da iz Nikšića šalju poruku da neće proći pravljenje manjinske vlade sa DPS-om.

“Neće proći povratak DPS-a i uzurpatora na vlast. Neće vam proći povratak mafijaša na tron i kriminalaca u institucije. Neće proći povratak tajkuna u budžet“, poručio je Koprivica.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

nik djeljosaj, albanski forum

Albanski forum neće podržati rezoluciju o Jasenovcu

Podgorica, (MINA) – Albanski forum, zbog evropskog puta i dobijanja Izvještaja o ispunjenosti privremenih...