fbpx
NaslovnicaCrna GoraPokrenuće inicijativu za smjenu Mandića

Pokrenuće inicijativu za smjenu Mandića

Pokrenuće inicijativu za smjenu Mandića
*

Podgorica, (MINA) – Predsjedništvo Demokratske partije socijalista (DPS) odlučilo je na večerašnjoj sjednici da ta stranka pokrene inicijativu za razrješenje predsjednika Skupštine Andrije Mandića, potvrđeno je Vijestima iz DPS-a.

Izvor Vijesti rekao je ranije da je jedan od povoda za razmatranje podnošenja inicijative današnja posjeta predsjednika bosansko-hercegovačkog entiteta Republika Srpska Milorada Dodika Crnoj Gori i sastanak sa Mandićem.

Drugi razlozi su, kako je pojasnio izvor, Mandićevo isticanje trobojke u kabinetu, postupci predsjednika Opštine Pljevlja Darija Vraneša, koji dolazi iz Mandićeve partije – Nove srpske demokratije.

Šef Kluba poslanika DPS-a Andrija Nikolić je sredinom januara kazao da će podnijeti inicijativu za smjenu Mandića kada procijene da postoji šansa za njenu realizaciju.

Iz DPS-a su tada kazali da je isticanjem trobojke u svom kabinetu kada je ugostio mitropolita crnogorsko primorskog Joanikija u Skupštini, Mandić pokazao da radi za interese druge države.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije