fbpx
NaslovnicaCrna GoraPodrška građana jasan znak za nastavak borbe za razvoj Tuzi

Podrška građana jasan znak za nastavak borbe za razvoj Tuzi

Podgorica, (MINA) – Podrška građana koju je na lokalnim izborima dobila koalicija Socijaldemokratske partije (SDP) i Pokreta za Tuzi, snažan je podsticaj za nastavak borbe za razvoj te opštine, saopštili su iz te koalicije.

Iz koalicije SDP-a i Pokreta za Tuzi zahvalili su svim građanima na podršci koju su im pružili na lokalnim izborima održanim u nedjelju.

“Podrška koju smo dobili daje nam snažan vjetar u leđa da, sada i kao parlamentarni subjekti, nastavimo snažno da se borimo za razvoj Tuzi u skladu sa uvjerenjima koja decenijama baštinimo, a to su građanska i sekularna država zasnovana na principu socijalne pravde”, kaže se u saopštenju.

Iz koalicije SDP-a i Pokreta za Tuzi rekli su da nemaju nikakvu dilemu da je to samo početak nihove borbe za građane te opštine, kao i da će u narednom periodu podrška njihovom aktivizmu i radu samo rasti.

Oni su poručili da nastavljaju da se bore za unapređenje životnog standarda i rješavanja problema sa kojima se građani suočavaju.

To im je, kako su dodali, uvijek bio i biće prioritet.

“Zato pozivamo sve građane Tuzi da prate naš rad i podrže nas kako bismo zajedno ostvarili zajednički cilj – razvijene i napredne Tuzi”, navodi se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije