fbpx
NaslovnicaCrna GoraNikšićanin uhapšen zbog posjedovanja droge

Nikšićanin uhapšen zbog posjedovanja droge

Podgorica, (MINA) – Službenici policije uhapsili su Ž.M. (45) iz Nikšića zbog posjedovanja četiri vrste droga i nedozvoljenih supstanci, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz policije su rekli da su, postupajući po naredbi Višeg suda u Podgorici, službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić pretresli stan i druge prostorija koje koristi Ž.M.

Kako su naveli, policijski službenici pronašli su oko 35 grama marihuane, koja se nalazila u odvojenim pvc kesama pripremljenim za dalju uličnu distribuciju.

Iz policije su kazali da su njihovi službenici pronašli i cigarete sa marihuanom, tri drobilice, veću količinu nedozvoljenih tableta, pribor za pakovanje droge i novac za koji se sumnja da je stečen distribucijom narkotika.

„Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, Ž.M. je uhapšen i protiv njega je podnijeta krivicna prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga“, navodi se u saopštenju.

On će, kako su rekli iz policije, u zakonskom roku biti sproveden Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

„Takođe, sprovodeći kontinuirane aktivnosti u cilju sprječavanja zloupotrebe narkotika, službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su u julu podnijeli tri prekršajne prijave i uhapsili tri osobe zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga“, kaže se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

cedis

Dio Nikšića u nedjelju bez struje

Podgorica, (MINA) – Dio Nikšića biće u nedjelju više sati bez struje, zbog radova...