fbpx
NaslovnicaCrna GoraNikolić: Opozicija potvrdila slabost i sujetu njenih lidera

Nikolić: Opozicija potvrdila slabost i sujetu njenih lidera

Podgorica, (MINA) – Opozicija je neuspjehom sastanaka, čija tema je bio pokušaj okupljanja na jednoj listi, pokazala svoju slabost i snagu sujeta njenih lidera, ocijenjeno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Portparol Miloš Nikolić je kazao da sva ostala priča predstavlja pripremu alibija za izvjestan izborni poraz koji čeka opoziciju i na predstojićim izborima.

“Opozicija još jednom demantovala sebe potvrdom da od bojkota nema ništa i da će, kao što smo i najavljivali, svi uredno izaći na izbore”, rekao je Nikolić.

On je kazao da je neuspjehom sastanaka koji su se održavali u prethodna dva dana, a čija tema je bio pokušaj okupljanja na jednoj listi, opozicija još jednom pokazala svoju slabost i snagu sujeta njenih lidera.

“Od samog početka, bilo je jasno da je taj skup osuđen na neuspjeh i da se radi o simulaciji saradnje između zavađenih političkih subjekata, koji su se sastali samo zato što je Srpska pravoslavna crkva to od njih tražila”, kazao je Nikolić.

Prema njegovim riječima, kakav nivo povjerenja vlada među opozicijom, najbolje govori činjenica da lideri stranaka priznaju da ne mogu zajedno ni na jednu listu.

“Već sinoć jedan od učesnika sastanka poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović napao je lidera Demokrata Aleksu Bečića da je namjerno opstruirao jedinstvenu listu čime je vjerovatno ponovo pokrenuo lavinu međusobnih uvreda i napada na društvenim mrežama i medijima”, kazao je Nikolić.

Najčitanije