fbpx
NaslovnicaCrna GoraMonteput novi sponzor Judo saveza

Monteput novi sponzor Judo saveza

Podgorica, (MINA) – Kompanija Monteput novi je sponzor Judo saveza Crne Gore (JSCG)

Ugovor o sponzorstvu potpisali su direktor Jonuz Mujević i sportski direktor saveza Srđan Mrvaljević.

Potpisivanju ugovora prisustvovao je i član UO Judo saveza Omer Nurković.

Mujević jer, nakon potpisivanja ugovora, kazao da je Monteput, kao ozbiljno i društveno odgovorna kompanija, sa zadovoljstvom prihvatio da na početku podrži novi Judo savez Crne Gore.

“Kao bivši džudista poznate su mi vrijednosti koje džudo sport promoviše i iz razgovora sa našim džudo šampionom Mrvaljevićem i Nurkovićem, uvjerio sam se da će novo rukovodstvo saveza biti posvećeno stvaranju jedne kvalitetne sportske priče. Monteput će uvijek biti spreman da podrži ljude i akcije koje imaju za cilj promovisanje pravih vrijednosti i kvalitetno predstavljanje Crne Gore”, kazao je Mujević.

On je kazao da su u kompaniji na čojem je čelu srećni što su u mogućnosti da podrže JSCG.

Mujević je poželio crnogorskim džudistima puno uspjeha, sreće i vrhunskih sportskih rezultata u budućnosti.

Mrvaljević se zahvalio Mujeviću i Monteputu na finansijskoj podršci.

“Svjedoci smo da je džudo sport prošao užasno težak i mučan period koji je, sada mogu sa sigurnošću da kažem, potpuno iza nas. Svjesni smo problema i izazova sa kojima smo se suočili kao novo rukova uprava Judo Saveza Crne Gore i želimo da se uspješno izborimo sa njima”, kazao je Mrvaljević.

On je naglasio da je to je prvi korak u stvaranju boljih uslova sportistima, klubovima, trenerima i svim iskrenim članovima crnogorske džudo porodice.

“Da bi im omogućili lakše i bolje uslove funkcionisanja, a u cilju postizanja vrhunskih sportskih rezultata i kvalitetne promocije države Crne Gore kroz džudo sport. Još jednom se zahvaljujem Monteputu što nam je pomogao na samom početku kada je najteže i obećavam da ćemo prije svega jednim odgovornim pristupom i rezultatima opravdati njihovo povjerenje, pokazati se kao odgovoran partner i nastaviti saradnju u budućem periodu”, kazao je Mrvaljević.

Najčitanije