fbpx
NaslovnicaCrna GoraMarković: Poruka opozicije je vapaj gubitnika

Marković: Poruka opozicije je vapaj gubitnika

Podgorica, (MINA) – Poruka opozicije da su već dobili izbore, i prije nego što je počelo glasanje, i da oni ovih dana brane izborni rezultat je vapaj kukavice i gubitnika, ocijenio je nosilac liste “Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović”, Duško Marković.

Marković je kazao građanima Pljevalja da slobodno izađu na izbore i daju glas onima koji će ih najbolje voditi u naredne četiri godine.

“Dajte glas za Crnu Goru i njenu slobodu i njeno pravo da samostalno i slobodno odlučuje o svojoj sudbini, da sami kreiramo kakvu ćemo budućnost ostaviti narednim generacijama”, rekao je Marković.

Komentarišući novi Zakon o penzijskom i invalidskom osiguranju, Marković je naveo da je riječ o aktu koji garantuje stabilnost i sigurnost davanja i novi kvalitetni model usklađivanja penzija i veće penzije u budućnosti.

,,Samo po novom modelu penzije će biti veće u prosjeku 11 odsto nego što su bile do sada”, rekao je on, saopšteno je iz DPS-a.

Marković je istakao da je za tri i po godine Vlada uložila 20 miliona EUR za podršku penzionerima, za zimnice, socijalne programe, za podršku domovima penzionera, za ljetovanja, i izgradnju objekata za smještaj.

“Za ove tri i po godine u Crnoj Gori izgradili smo 510 stanova za penzionere”, kazao je Marković i najavio da će u najkraćem roku nastaviti gradnju stambene zgrade u Pljevljima.

Marković je kazao da je na izborima 30. avgusta izbor jednostavan, i da se na njima glasa za nezavisnu, slobodnu i prosperitetnu Crnu Goru:

“Zaokružite broj osam, i poslije toga slavimo našu veličanstvenu pobjedu! Ne zbog nas nego zbog naše jedine zemlje Crne Gore”, poručio je on.

Najčitanije

Predlog za povećanje dječjeg dodatka bez podrške

Podgorica, (MINA) – Skupštine nije prihvatila predlog poslaničkog kluba Građanskog pokreta URA da se...