fbpx
NaslovnicaCrna GoraMandić: Nikada nijesmo bježali od širih koalicija

Mandić: Nikada nijesmo bježali od širih koalicija

Podgorica, (MINA) – Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF), Andrija Mandić, kazao je da koalicija “Za budućnost NIkšića”, zajedno sa savezom “Mir je naša nacija” može formirati većinu u Nikšiću i poručio da nikada nijesu bježali ni od širih koalicionih saveza

On je, na konferenciji za novinare te koalicije, rekao da je Milo Đukanović poražen, poslije 20 godina vlasti u Nikšiću.

Prema njegovim riječima, to je pobjeda koja nadrasta sva očekivanja koja su imali ljudi iz Demokratske partije socijalista (DPS), jer su, kako je naveo, vjerovali da će oni pobijediti.

“Ali mi smo uspjeli i možemo zajedno sa odborničkom listom premijera Zdravka Krivokapića i predsjednika Skupštine Alekse Bečića da fomriramo većinu u u ovom gradu”, kazao je Mandić.

On je rekao da nikada nijesu bježali ni od širih koalicionih saveza, “zato što treba da se radi puno u ovom gradu.”

“Stekli su se uslovi da naš mladi Marko Kovačević bude gradonačelnik Nikšića. I pored činjenice da su svi bili protiv nas, sada ima priliku svaki građanin da se uvjeri, da shvate koliko smo jaki”, poručio je Mandić.

Nosilac liste „Za budućnost Nikšića“, Marko Kovačević, kazao je da je ovo večeras jedan dio zajedničke borbe koju su vodili 30 godina protiv DPS-a.

„Večeras smo DPS poslali u prošlost u Nikšiću. Čast mi je što sam bio nosilac liste. Ja ću ostati uz ovu koaliciju i biću predsjednik Opštine Nikšić iz koalicije „Za budućnost Nikšića““, rekao je Kovačević.

Najčitanije

Budućnost suspendovala Pavličića

Podgorica, (MINA) - Nadzorni odbor Fudbalskog kluba Budućnost jednoglasno je odlučio da suspenduje golmana...