fbpx
NaslovnicaCrna GoraKnežević: Sve što znam znaće sva Crna Gora

Knežević: Sve što znam znaće sva Crna Gora

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević rekao je da sve što zna da će znati svi u Crnoj Gori i da neće lako pustiti da mu preotmu poslovni sistem i imovinu te kompanije.

Knežević je kazao da bez borbe ne pristaje da bude plijen “prve familije” koja, kako je ocijenio, instrumentalizirajući pravosuđe, želi da se domogne svega što je Atlas grupa stvorila.

On je u intervjuu Danu kazao da poslovanje u zemlji u kojoj “kriminalni klanovi kontrolišu i pravosuđe i ekonomiju i apsolutno sve” nema budućnost.

“Očigledno su me pogrešno procijenili oni koju vuku konce u Crnoj Gori. Ništa meni, kao njima, nije palo sa neba, nego je rezultat mog napornog rada i znanja iz oblasti finansija, bankarstva i međunarodne trgovine”, kazao je Knežević.

On je rekao da su možda mislili da će lako pustiti da mu preotmu poslovni sistem i imovinu Atlas grupe.

“Prevarili su se i neka se sada suoče sa posledicama. Sve što znam znaće svi u Crnoj Gori i na Zapadu”, poručio je Knežević.

On je naglasio da mu je jedini cilj, ko god da je na vlasti, da omogući adekvatan ambijent za poslovanje i stvori uslove za pravnu sigurnost.

“Ovdje se nažalost stvara ambijent u kojem je bilo kome, uz pomoć zastrašivanja, specijalnog tužioca i dijela pravosuđa i policije, moguće oteti sve što je nekome zapalo za oko iz klana oko najmoćnijih političkih figura”, kazao je Knežević.

Najčitanije

policija, Podgorica

Za 24 sata 13 saobraćajnih nezgoda

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori u posljednja 24 sata dogodilo se 13 saobraćajnih...
Vaskrs

Danas je Vaskrs