fbpx
NaslovnicaCrna GoraKnežević: Krivokapić hitno da zakaže sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost

Knežević: Krivokapić hitno da zakaže sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost

Podgorica, (MINA) – Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević pozvao je premijera Zdravka Krivokapića da hitno sazove sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost, na kojoj bi zatražili od glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića da uhapsi savjetnika predsjednika države Veselina Veljovića.

“Pozivam Zdravka Krivokapića da, koliko sjutra, sazove sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost, na kojoj bi zatražili od Katnića da odmah uhapsi Veselina Veljovića zbog poziva na rušenje ustavnog poretka i najave građanskih sukoba”, napisao je na Tviteru Knežević, koji je i predsjednik skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu.

Veljović je u autorskom tekstu za Pobjedu naveo da je “dužnost svih građana Cetinja i ostalih građana Crne Gore da u prvim danima septembra budemo zajedno na Cetinju”.

Krivokapić je, reagujući na taj tekst, ocijenio da Veljović nastavlja da svojim izjavama raspiruje netrpeljivost među građanima Crne Gore, i pozvao Vrhovno državno tužilaštvo da reaguje.

Vršilac dužnosti vrhovnog državnog tužioca Dražen Burić zatražio od rukovodioca Višeg državnog tužilaštva u Podgorici da preispita da li je u postupanju Veljovića učinjeno krivično djelo koje se goni po službenoj dužnosti.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Crnogorske stonoteniske nade na ETTU turniru za mlade u Sarajevu

Podgorica, (MINA) - Crnogorski stoni tenis na turniru Evropske stonoteniske asocijacije (ETTU) za mlade...