fbpx
NaslovnicaCrna GoraIzabrani doktori za odrasle od ponedjeljka redovno u objektu Nova varoš

Izabrani doktori za odrasle od ponedjeljka redovno u objektu Nova varoš

Podgorica, (MINA) – Izabrani doktori za odrasle od ponedjeljka će nastaviti redovan rad u zdravstvenom objektu (ZO) Nova Varoš, u punom kapacitetu, saopšteno je iz Doma zdravlja (DZ) Glavnog grada.

Iz DZ Glavnog grada zahvalili su Evropskoj uniji, UNICEF-u, Neregeliji i Crkvi Isusa Hrista Svetaca na podršci za donaciju klima uređaja, zbog čijeg kvara su timovi izabranih ljekara za odrasle i djecu iz ZO Nova Varoš bili izmješteni po ostalim punktovima u Podgorici.

“Dežurni rad vikendom Izabrani doktori za odrasle nastavljaju u ZO Nova Varoš u terminu od sedam do 21 sat”, kaže se u saopštenju.

Navodi se da će izabrani doktori za djecu vikendom pružati usluge našim najmlađim građanima u zdravstvenom objektu Blok V.

“Takođe, Centar za prevenciju (savjetovališta), Centar za laboratorijsku dijagnostiku (uzorkovanje) i Internistička ambulanta pružaće kao i do sada zdravstvene usluge građanima u ZO Nova Varoš”, kaže se u saopštenju.

Iz podgoričkog DZ su kazali da građani sve informacije mogu dobiti putem kontakt telefona izabranih timova, koji su istaknuti na sajtu DZ, kao i putem Kol centra na kontakt telefon 19816.

“DZ Glavnog grada će nastaviti da pruža pravovremenu i kvalitetnu zdravstvenu zaštitu našim građanima uprkos svakodnevnim izazovima”, poručili su iz te zdravstvene ustanove.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije